maanantai 7. lokakuuta 2013

Pupu-bileet!

Ihanan sirpakka keskimmäisemme täytti 3-vuotta ja neitin kanssa sovittiin pupu-synttäreistä. Tuumasta toimeen! Äiskällä karkas vähän pupu käsistä ja kakusta tuli tuplat isompi kuin oli aikomus, mutta noh, syörään kaakkua koko ens viikko ja saipa antaa vieraille kotiinviemistä. ;)
Kakun pinta on sokerikreemiä ja pupuperhe ja porkkanat sokerimassaa. :)

Kakussa on kaninkolo josta äiti-ja isi-pupu kurkistelevat.
Toimelias pupu. :)


Samalla halusin kokeilla voileipäkaakun tekoa. Aiempaa kokemusta ei ollut, eikä tätäkään tietenkään voinut tehdä "normaalisti", vaan halusin teeman mukaisesti pupu-voileipäkaakkuja.
Kaljut kaniinit valmiina päällystettäväksi. :)
Valmista! Salaatti ei tietenkään oikein tykännyt pysyä sulatejuuston päällä, joten iso-pupu olis kannattanut päällystää tillillä ja herneenversoilla gluteenittoman pikku-pupun tavoin. Suohirviömäisestä ulkomuodosta huolimatta täytyy myöntää että hyvää oli!





5 kommenttia:

  1. Aivan ihania kakkuja! Teema-synttärit on yksiä ihanimpia muistoja, itsekin muistan oman ekan barbie-kakun jonka äippä mulle väänsi ;) ja siiton ihan pian 15 vuotta. Hauska myös että voileipäkakun saa väännettyä noin somaan muotoon, pakko kokeilla itsekin, meillä nimittäin ollaan ihan hulluja voileipäkakku rakastajia :D. Kiva kun laitoit linkin sarjisblogista tänne että päädyin katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Toivotaan että meiränkin nassikoille jäis hyvät synttärimuistot. :) Siitä vaan kokeilemaan, hyvin onnistui kun kokosin puput kelmulla päällystettyihin kulhoihin ja jääkaappiin jähmettymään yön yli. :)

      Poista
    2. ps: Kiva että jaksat seurailla mun blogi-touhuja! :D

      Poista
  2. Mitä voileipäpuput sisälsivät? Pupua? :P Hianoja ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh! Cityjänistä ois voinu kokeilla.. ;) Teki mieli tehrä porkkanainen täyte, mutta koska halusin että nää tulee myös syöryksi, tyydyin perussetteihin: puolet pupuista kinkkutäytteellä ja puolet lämminsavulohta.

      Poista