sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ruusupursotuskaakkeli

Grillailupäivän "kevyeksi" jälkkäriksi halusin kokeille tehdä angel foof caken, eli ns. enkelikakun, jonka pohja on käytännössä valkoinen. Alkuperäistä ohjetta muuttelin sen verran, että käytin jauhoina ainoastaan perunajauhoja. En osannut arvioida miten kakku uunissa kohoaa ja tein sen tietenkin ihan liian pieneen irtopohjavuokaan. Komeessa sienimuodostelmassa se sitten uunissa töröttikin, lässähtäen huolella tultuaan ulos. ;) Maku oli kyllä hyvä; pehmeä ja sopivan makea. Kuorruttamisessakin halusin koikeilla uutta. Olen nähnyt kuvia hienoista ja simppeleistä ruusupursotuksista. Ja simppeliähän tuo toden totta olikin! 
 Pursotus on tehty kerman, maustamattoman tuorejuuston ja rahkan sokeroidusta sekoituksesta. Nam! Päällä hiukan nonparelleja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti