tiistai 1. syyskuuta 2015

Aleksin kakulle

Aleksi, työnimeltään "mansikka", sai pikkuisen kakkukoristeen kastejuhliinsa<3
..Näin jälkikäteen ihmetyttää miksen tehnyt lehtiä tummemman vihreällä. HÄIRITSEE! :P

Onnittelut kuitenkin pikku prinssille perheineen<3 :)





Muskelia hääkakun päälle!

Nyt oltiin kuulkaa niin vieraalla maalla ettei mammalla mitään kuusaa mistään - nimittäin kiihdytys/V8/muskeli/emmä tiiä mutta joku ameriikan auto vissiin - aiheessa. :D  Teinkin sitten auton kahteen kertaan, koska ensimmäinen versio meni omasta mielestä ihan pieleen. Sitten tutkin noiden moottoreiden ulkonäköä vähän paremmin ja tein uuden, johon olin ihan ok-tyytyväinen..toki korjattavaahan on aina; vinoja ikkunapieliä, huonoja kulmia etc.. Pohjalaisuutta sentään löytyi ja mallia sulhon pukuun sai katottua omista hääkuvista. :) Harmittamaan jäi myös se, että vaikka miten koitin tunkea koristukset (tämä koostui siis kujetussyistä neljästä osasta:hiekkatie, morsian, sulhanen ja auto) talouspaperiin, oli toinen auton eturenkaista irronnut, mitä ilmeisimmin juuri kuljetuksen aikana. ;( Mukava oli silti saada tyytyväinen kiitospuhelu<3 :)

Auton runko on vaahtokarkki-riisimuromassaa ja kaikki kuorrutteet ja härpäkkeet pikkuisia sokerihelmiä lukuunottamatta sokerimassaa. Haastava, mutta mukava puuhattava! Onnea hääparille!:)










Pienen Elinan kastekakku

Pikkuisen tytön kastekakun sisällä oli muistaakseni kaakaopohjat, sekä suklainen ja mansikkainen täyte, heinäkuu mansikoinen kun oli. Päällä tutusti sokerimassaa koristeineen. Vauvan "rungon" olen tehnyt vauva-muotilla. Omani on halpis-mallia (yllätys!), joten vauvat ovat syntyessään lähinnä mutatioituneiden avaruusolentojen näköisiä. Tai sen näköisiä voisivat ko. avaruusolennot olla. Ehkä. Enivei, kaikkee muuta kun nättiä jälkeä syntyy ennen naaman ja jalkojen tuunaamista uuteen uskoon. Nopeuttaa siis kovasti askartelua tämän muotin käyttö..

Lopputulos oli kuitenkin kohtalaisen sievä, jos itteensä kehua viittii. Suklaamassasta muotilla värkättyjä nappeja kakussa on runsaasti, sillä nuoren neidin työnimi oli "Nappi"<3 :)


Takana Elinan mummun maistuva mansikkakakku. :)

Tässä taka-alalla juhlakalun äidin värkkäämiä muffinsseja. :)
Elina<3 :)